net monitor plugin in internet explorer toolbar - is it possible?
Started by nikanuka


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


16 posts in this topic
nikanuka
Junior Member
**


0
4 posts 1 threads Joined: Jan 2004
01-08-2004, 02:23 PM -
#1
is it possible to integrate net monitor plugin in internet explorer toolbar and act like on true launch bar?
a1ehouse
Member
***


0
54 posts 6 threads Joined: Mar 2003
01-08-2004, 03:20 PM -
#2
http://www.tsoftcentral.com/cgi-bin....2;t=239
...it maekesh me do a shecks wee...
[Image: A1eSig.jpg]
nikanuka
Junior Member
**


0
4 posts 1 threads Joined: Jan 2004
01-09-2004, 04:45 AM -
#3
a1ehouse


many thanks, it works !!!

one more question:

what can I do to NOT SHOW TITLE like "True Launch Bar" in IE toolbar?

(On taskbar it's easy: right click on it --->turn off "show title")

please help...
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
01-09-2004, 12:29 PM -
#4
TLB Settings->Toolbar->Hide toolbar title
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Doug Smith
Member
***


0
218 posts 21 threads Joined: Jul 2001
01-09-2004, 01:57 PM -
#5
Quote:what can I do to NOT SHOW TITLE like "True Launch Bar" in IE toolbar?

Often asked question - please read here

..
nikanuka
Junior Member
**


0
4 posts 1 threads Joined: Jan 2004
01-09-2004, 03:49 PM -
#6
thanks to all,

but

Quote:Well. I tried this and yes it works, which is very useful. *However* it seems that the toolbar is only set temporarily. Whenever I close IE and then restart TLB asks me for the toolbar to start.

Can True Launch Bar remember which toolbar is used with IE?

still no solution?
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
01-09-2004, 04:00 PM -
#7
try to add value {FC712CA0-A945-11d4-A594-956F6349FC18} instead of {F1447D00-6982-43af-A009-67051ACA4E3B}
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Doug Smith
Member
***


0
218 posts 21 threads Joined: Jul 2001
01-09-2004, 04:12 PM -
#8
Yuri Kobets Wrote:try to add value {FC712CA0-A945-11d4-A594-956F6349FC18} instead of {F1447D00-6982-43af-A009-67051ACA4E3B}
Yuri. That works great - thanks a lot.

Can you make it work for avant browser too? That would be so helpful.
HorusUK
Senior Member
****


0
458 posts 40 threads Joined: Dec 2003
01-09-2004, 04:15 PM -
#9
I'll second you on that one, Doug!
Back once again...
nikanuka
Junior Member
**


0
4 posts 1 threads Joined: Jan 2004
01-09-2004, 04:27 PM -
#10
Yuri ,this is great !!!

Thank You for support
cmishima
Senior Member
****


0
347 posts 138 threads Joined: Jun 2001
01-09-2004, 05:52 PM -
#11
Doug Smith Wrote:
Yuri Kobets Wrote:try to add value {FC712CA0-A945-11d4-A594-956F6349FC18} instead of {F1447D00-6982-43af-A009-67051ACA4E3B}
Yuri. That works great - thanks a lot.

Can you make it work for avant browser too? That would be so helpful.
Oh yes, I really hope technique can be made for Avant Browser.

Thank you.
Please read the True Launch Bar FAQ (Frequently asked questions)
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.truelaunchbar.info">http://www.truelaunchbar.info</a><!-- m -->
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
01-09-2004, 07:35 PM -
#12
I cannot find the way to add toolbar into Avant Browser Sad
I've emailed to support and ask if it is possible. Waiting for reply Big Grin
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
HorusUK
Senior Member
****


0
458 posts 40 threads Joined: Dec 2003
01-09-2004, 07:41 PM -
#13
Thank you, Yuri! You're a star!
Back once again...
tysucks
Junior Member
**


0
9 posts 5 threads Joined: Jan 2004
01-14-2004, 10:12 AM -
#14
Quick / Easy question...

If I add TLB to IE, will it be the same as the TLB toolbar on my taskbar? Or can they be different? Thanks
Doug Smith
Member
***


0
218 posts 21 threads Joined: Jul 2001
01-14-2004, 10:59 AM -
#15
tysucks Wrote:Quick / Easy question...

If I add TLB to IE, will it be the same as the TLB toolbar on my taskbar? Or can they be different? Thanks
You can use any True Launch Bar toolbar in IE.

Each True Launch Bar is an independent launch bar. You use the True Launch Bar switch toolbar option to change each True Launch Bar.

Read about multiple toolbars


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)