Opening menu in multirow taskbar
Started by Hans L


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


6 posts in this topic
Hans L
Member
***


0
70 posts 28 threads Joined: Aug 2006
01-08-2008, 05:07 PM -
#1
A while ago, Yuri indicated to me that he would see to it that when a menu on any row below the top row of a multi-row taskbar was opened, it would not cover the taskbar, that is, its lower margin would be above the taskbar.

The reason I wanted this was that when I open menus on the bottom row of my two-row taskbar, I must do an extra keypress outside the open menu in order to close it and be able to open, instead, a menu on the top row of the taskbar.

I know, it sounds lazy, but it is more of an irritant. And I like to see, at all times, all the TLB menus that I have.

Any development on this front?

Regards,

Hans L
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
01-10-2008, 06:55 PM -
#2
I'll add this feature in the next version.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Hans L
Member
***


0
70 posts 28 threads Joined: Aug 2006
01-10-2008, 06:57 PM -
#3
Thanks, Yuri!

Hans L
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
04-27-2008, 11:40 AM -
#4
BTW, this feature is released in version 4.2.4
TLB Settings->Menu appearance->Disable toolbar overlap.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Hans L
Member
***


0
70 posts 28 threads Joined: Aug 2006
04-27-2008, 11:49 AM -
#5
Wonderful, Yuri. I will download and install immediately.

Regards,

Hans L
Hans L
Member
***


0
70 posts 28 threads Joined: Aug 2006
04-28-2008, 03:09 PM -
#6
Yuri Kobets Wrote:BTW, this feature is released in version 4.2.4
TLB Settings->Menu appearance->Disable toolbar overlap.

I absolutely love it. Thank you!!!

Hans L


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)