I want the toolbar to alphabetize its contents down column
Started by danmeek


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


6 posts in this topic
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
05-31-2009, 05:23 PM -
#1
Every toolbar alphabetizes its contents across rows. I want it to alphabetize down columns.
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
07-03-2009, 02:05 AM -
#2
I sure would appreciate a response to this.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
07-03-2009, 05:59 AM -
#3
I'll try to release this feature.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
06-21-2010, 03:23 AM -
#4
Please don't forget about this.
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
12-22-2011, 05:38 PM -
#5
Has this been implemented? Thanks.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
12-22-2011, 06:25 PM -
#6
It's not yet
The TORDEX Team
http://www.tordex.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)