released Network Monitor units
Started by jdwebb2


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


8 posts in this topic
jdwebb2
Junior Member
**


0
3 posts 1 threads Joined: Oct 2013
10-16-2013, 07:56 PM -
#1
This has been asked for a couple of times without a definite reply.

I would like to disable the dynamic range adjustment and FIX the units to KB/s
As other members have pointed out, this is very distracting and unnecessary for some people.
Can this be done?
Many thanks for your help.
jdwebb2
Junior Member
**


0
3 posts 1 threads Joined: Oct 2013
10-22-2013, 01:18 AM -
#2
Looks like this request is going nowhere in a big hurry.

Tordex obviously doesn't care.......
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,193 posts 427 threads Joined: Jan 2002
10-22-2013, 02:22 AM -
#3
I'm sorry for delay. This feature will be added into the next version. But I need some time Confused
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
jdwebb2
Junior Member
**


0
3 posts 1 threads Joined: Oct 2013
10-22-2013, 02:30 AM -
#4
(10-22-2013, 02:22 AM)Yuri Kobets Wrote: I'm sorry for delay. This feature will be added into the next version. But I need some time Confused

Many thanks for the reply
Regards
John
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,193 posts 427 threads Joined: Jan 2002
05-11-2014, 05:09 PM -
#5
Released in version 3.0
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
NokTham
Junior Member
**


0
5 posts 2 threads Joined: Jul 2014
08-18-2014, 10:23 AM -
#6
sorry for intervening, just wanted to say that the correct units would be KiB/s MiB/s GiB/s

KB (kilo=1000 and not 1024)

http://physics.nist.gov/cuu/Units/binary.html

just my 2 cents lol
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,193 posts 427 threads Joined: Jan 2002
08-18-2014, 02:00 PM -
#7
Quote:sorry for intervening, just wanted to say that the correct units would be KiB/s MiB/s GiB/s

KB (kilo=1000 and not 1024)
Do you want one more letter in the text? Wink
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
NokTham
Junior Member
**


0
5 posts 2 threads Joined: Jul 2014
08-19-2014, 09:10 AM -
#8
haha Big Grin , well, KiB MiB GiB seems to be more appropriate
Q Section
Weapons Я Us
*****


0
899 posts 100 threads Joined: Feb 2003
10-18-2014, 09:04 PM -
#9
You know there is a difference between KB/s and Kb/s as well as MB/s and Mb/s. The upper case 'B' are Bytes and the lower case 'b' are bits so it would be good to see options to show MB/s and Mb/s as well as KB/s and Kb/s.

Thank you for the consideration.
HMSS Q Section
click here for 30+ ideas from a Special Plugin List
some examples=
UV Index Monitor, Allergy Monitor, TLB Version Monitor, Cinema Monitor
Visualise World Righteousness
Semper Ad Fundum
Working for the Secret Intelligence Service


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)