want changes to submenu applied to all submenus
Started by danmeek


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


16 posts in this topic
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
12-11-2013, 05:50 AM -
#1
I have toolbars with many menus; some as many as 100. Some of those menus have submenus. I want each menu to have the same color scheme. No problem. I want each submenu to have the same color scheme (different from the menu color scheme). How do I get the same color scheme for each submenu without manually having to change the submenu options in every menu--that is, manually editing 100 menus.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
12-22-2013, 02:32 PM -
#2
I'm sorry for delay. I'm trying to find the best solution for your case. But there are no any solution for current TLB version.

I have to make the menu customizing more flexible Confused
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
DocCruncher
Member
***


0
115 posts 21 threads Joined: Oct 2009
12-31-2013, 07:04 AM -
#3
Hi Yuri;

I have the same exact problem with sub-menus & am putting in my two cents worth hoping for a fix to this problem.

Not only is it a pain, but it seems that every time I make a change to a Main menu all my Sub menus revert back to the color of the Main menu & I have to re-set them all... one-by-one.

Thanks;
Doc

mls
Member
***


1
87 posts 25 threads Joined: Mar 2010
02-06-2014, 02:19 AM -
#4
If you're that way inclined you could write a script to do it but of course it would be unsupported (unless Yuri does it)
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
04-10-2014, 12:26 AM -
#5
I eagerly await this development.
Q Section
Weapons Я Us
*****


0
899 posts 100 threads Joined: Feb 2003
04-12-2014, 07:26 PM -
#6
Add one more vote for this feature!
HMSS Q Section
click here for 30+ ideas from a Special Plugin List
some examples=
UV Index Monitor, Allergy Monitor, TLB Version Monitor, Cinema Monitor
Visualise World Righteousness
Semper Ad Fundum
Working for the Secret Intelligence Service
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
04-19-2014, 12:12 AM -
#7
The lack of this feature is becoming a big problem for me. Menus do not appear to have the anti-overlap option that toolbars have. So actually seeing the limits of submenus on top of large menus is almost impossible.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
05-29-2014, 01:29 PM -
#8
In the upcoming version the updated "Customize menu" will be released. I've prepared the video to show updated menu customizing process:



As you see, now you can customize submenus by any level in one place. So if you have 100 menus you don't need to open any menu and customize the sub-menus.

I have to make some tests and the new version will be published.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
05-29-2014, 02:04 PM -
#9
Looks good. Please let us know when new version is published.
Q Section
Weapons Я Us
*****


0
899 posts 100 threads Joined: Feb 2003
05-30-2014, 11:40 PM -
#10
Yes the new options look really great! Good show!
HMSS Q Section
click here for 30+ ideas from a Special Plugin List
some examples=
UV Index Monitor, Allergy Monitor, TLB Version Monitor, Cinema Monitor
Visualise World Righteousness
Semper Ad Fundum
Working for the Secret Intelligence Service
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
06-01-2014, 05:39 PM -
#11
Thinking about menu customizing... Should I add the "extra levels" for "tear off" and docked menus? What do you think?
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
06-03-2014, 04:07 PM -
#12
Version 6.6.4 beta is released with redesigned "Customize menu".

In addition to the normal "levels" I've added the "levels" for torn off and docked menus.
This post was last modified: 06-03-2014, 04:07 PM by Yuri Kobets.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
09-16-2014, 09:37 PM -
#13
For me, this feature does not work. I follow the instructions, as illustrated by the video. The result is still that each menu has its own color scheme for its submenus, and each submenu continues to have its own color scheme for its subsubmenus, and so on. I see no improvement.

I am using 6.64 beta (64 bit).
For any given toolbar, on some menus it works. On some menus it does not work.
This post was last modified: 09-16-2014, 09:47 PM by danmeek.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
09-16-2014, 10:19 PM -
#14
Try to turn on "Overwrite sub-menu options". This will reset all custom options for submenus and submenus will use the options from parent.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
danmeek
Senior Member
****


0
351 posts 119 threads Joined: Mar 2003
09-16-2014, 10:51 PM -
#15
I have tried that. Does not work. Also, it is not clear from exactly where I should do that. From my mouse on the offending menu? Mouse on one of the non-submenu items in the offending menu? Mouse on one of the submenus on the offending menu?
But, no matter where my mouse is when I right click to get Customize Menu, checking the box to overwrite the submenus does not reset their color schemes.
This post was last modified: 09-16-2014, 10:57 PM by danmeek.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)