solved Windows 10 Tech Preview and TLB
Started by CWBillow


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


2 posts in this topic
CWBillow
Member
***


0
180 posts 78 threads Joined: Dec 2004
03-31-2015, 07:15 PM -
#1
I was having a bit of a problem with True Launch Bar and Windows 10, but basically it is / was working. The only issue I had come across so far was trying to create virtual sub menus. They seemed to create fine, but then they weren't showing up.

I just updated to 7.1.1, and now Truelaunchbar won't show at all.

Is there something I am doing wrong here, or is it that Tab Isn't Yet Set Up For Windows 0 totally?

Regards,
Chuck Billow
This post was last modified: 04-24-2015, 08:03 PM by Q Section.

Chuck Billow
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
04-04-2015, 05:59 AM -
#2
The version 7.1.1 beta require Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013. Install this package and TLB will work.

Quote:They seemed to create fine, but then they weren't showing up.
Tried to create the virtual folders on my Windows 10 installation - I don't see the problems. What Windows 10 build do you use?

Also the usual problem with creating something is the permissions. Check if you have the write access to the folder where you try to create the virtual folder.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
CWBillow
Member
***


0
180 posts 78 threads Joined: Dec 2004
04-21-2015, 08:39 AM -
#3
(04-04-2015, 05:59 AM)Yuri Kobets Wrote: The version 7.1.1 beta require Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013. Install this package and TLB will work.

Quote:They seemed to create fine, but then they weren't showing up.
Tried to create the virtual folders on my Windows 10 installation - I don't see the problems. What Windows 10 build do you use?

Also the usual problem with creating something is the permissions. Check if you have the write access to the folder where you try to create the virtual folder.

Yuri, as is normal with beta versions, I have had to change a couple things in my Windows install, and, for now, the issue is under control it seems.

Thanks,
Chuck

Chuck Billow


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)