Lock menu with caption?
Started by mikeyosm


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


6 posts in this topic
mikeyosm
Junior Member
**


0
12 posts 6 threads Joined: May 2011
05-16-2011, 05:06 AM -
#1
Hi

Is it possible to have a menu and caption visible but stop it from being draggable?
I really like the way the caption works but the only way I can stop the menu window from being dragged across the screen is to disable the caption Sad

Any ideas?

thanks!
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
05-16-2011, 06:57 AM -
#2
True Launch Bar have an option to turn off this. Look at the attached screenshot:
[attachment=0]


Attached Files Thumbnail(s)
   
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
mikeyosm
Junior Member
**


0
12 posts 6 threads Joined: May 2011
05-16-2011, 07:13 AM -
#3
Yuri Kobets Wrote:True Launch Bar have an option to turn off this. Look at the attached screenshot:
[attachment=0]

When I uncheck this option I can still drag the menu by clicking on the caption and dragging.
I don't want this behaviour. I want to keep the caption visible but 'pin' the menu to the desktop and stop it from being dragged.

is this possible?

thanks
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
05-16-2011, 12:44 PM -
#4
I'm sorry. The option "Tear Off menu by dragging caption" disable the drag&drop for normal menu. Currently there are no way to disable dragging of the tear off menus. I guess I can add this option in the next version.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
mikeyosm
Junior Member
**


0
12 posts 6 threads Joined: May 2011
05-16-2011, 12:59 PM -
#5
Yuri Kobets Wrote:I'm sorry. The option "Tear Off menu by dragging caption" disable the drag&drop for normal menu. Currently there are no way to disable dragging of the tear off menus. I guess I can add this option in the next version.

Well, IMHO that would be a nice feature to have, I personally like the caption bar very much.

Just so you know, I came across a work-around for this issue..

On the caption I added the 'caption button', when I click this, the menu became 'docked' and now doesn't move, even with the caption visible.
Not a bad work-around but I prefer it if I could freely move the caption/menu around the screen and 'pin' it...

Please, please implement this :-)

thanks!
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
05-16-2011, 01:10 PM -
#6
OK, I'll add "Pin Menu" in the next version. Thank you.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)