Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
solved How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
11-04-2013, 05:31 AM (This post was last modified: 11-07-2013 10:36 PM by Q Section.)
Post: #1
How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
I see how to change "line spacing" for items in a menu. But I do not see how to change the "line spacing" for items in a toolbar.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-05-2013, 01:59 AM
Post: #2
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
See the attached image. I've marked the option you need.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-05-2013, 02:03 AM
Post: #3
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
My question was about spacing in a toolbar, not in a menu. Your advice does not work for that.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-05-2013, 02:11 AM (This post was last modified: 11-05-2013 02:13 AM by Yuri Kobets.)
Post: #4
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
Sorry Blush

The toolbar have the similar option.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-06-2013, 05:21 AM
Post: #5
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
I am not trying to change button margin height; I am trying to change the space between items (such a text-only items) in a toolbar. I see that the buttons margin height setting does do what I want. I think you should change the label on that option to "Button or Line margin height"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2014, 02:17 AM
Post: #6
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
This is again a problem. And you have changed the settings menu so now there is no such choice as "button margin height."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2014, 02:24 AM
Post: #7
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
"button margin height" is still there, but with other name. Look at screenshot.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2014, 02:35 AM (This post was last modified: 10-27-2014 02:41 AM by danmeek.)
Post: #8
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
That does not work. No matter to what I set the vertical margins, the vertical spacing between items in the toolbar does not change.
Allow me to clarify. All settings between 0 and 6 produce the same vertical spacing. Above 6 it spaces out. I want less space between items than is produced by any setting.
Now I see that I must hit "refresh" after making the changes. I now see that each step does work. But the problem remains. I want less vertical space between items than your 0 setting provides.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2014, 04:23 AM
Post: #9
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
Do you use any skin? Skin can have own margins.

The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2014, 04:36 AM
Post: #10
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
Settings say <default skin>. And toolbar for that is not checked.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2014, 04:44 AM
Post: #11
RE: How Change Vertical Spacing between Toolbar Items
OK, the Windows Theme have the margins also. You can remove these margins, by settings the "Buttons background" color(s) in TLB Settings->Toolbar->Colors and Fonts. This will remove the Windows Theme and its margins for the toolbar buttons.

The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)