Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Request: Hotkey support for Virtual Desktops
01-19-2003, 01:05 PM
Post: #1
 
Hi,

with the suggestionsbox soon to be move into the forums i will already request direct in the forum.

I´d really like Hotkey support for the "Virtual Desktop plugin".
It´s just more comfortable and i´m still quicker with hotkeys than the mouse when using keyboard intense applications.

And if this could be implemented i would suggest to make the hotkeys configurable. For me i would like to see the "win" + "1" and so on for the desktops, but this might be different for others who possibly already are used to these hotkeys for something different.

Any chance? Anyone else who would like/use this?
(... or all you all mouse freaks?) Wink

regards,
Bender
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2003, 03:10 PM
Post: #2
 
I instinctively grab my mouse to switch apps, but I'm sure this feature would be very nice to have (and not terribly hard to implement?).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2003, 04:37 PM
Post: #3
 
Yes this feature will be released.

The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-20-2003, 03:44 AM
Post: #4
 
Great,

thanx Yuri! Big Grin

cu,
Bender

regards,
Bender
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-21-2003, 04:47 AM
Post: #5
 
Hi,
first excuse my post, i`m german and my english isn`t so good.
would it be possible to add some functions to the next version ?

it`s a great idea to have a hotkey for every desktop (desk 1 = Win + 1, Desk 2 = Win + 2, and so on...), but i am still using a freeware called desktop twister, where you have also a hotkey to go to the next desktop and another to go back.
This is very useful if you have just two different desktops, because you need only one hotkey to switch to the next screen. (if there are no more than two desktops, the hotkey switches back to desktop 1). it also useful if you have many desktops, you could switch to every desktop with one hand.
I use the CTRL + ^ Buttons to do this.

Also there is a function to move programs to the other desktop, perhaps if you open it on the wrong screen.

would this be possible. it would be very great.

greets, chris
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-23-2003, 05:05 PM
Post: #6
 
Good point. A "switch" hotkey would work better than just a hotkey per desktop. I'd prefer both.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-28-2003, 07:05 AM
Post: #7
 
For example: In MultiDesk you can set these combination:

Ctrl+"Right Arrow" switch to Next Desktop
Ctrl+"Left Arrow" switch to Previous Desktop

Also, very usefull functionality: "Right click" on Desktop's Icon will move Active (foreground) application to this Desktop.

Kind Regards!
Smile
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)