Presstart does not work for me
Started by Corinthian


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


10 posts in this topic
Corinthian
Junior Member
**


0
40 posts 16 threads Joined: Sep 2001
03-13-2002, 05:36 PM -
#1
...:::My System Info:::...
Windows Version: Microsoft Windows XP Professional (Build 2600)
Shell Version:6.0.2600.0
Internet Explorer Version: 6.0.2600.0000

Nothing at all happenes when I start pressstart.exe.
I have tried both with and without Start Killer running.
Also tried to move the .exe to root of drive.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
03-13-2002, 05:51 PM -
#2
It Is strange ??? I have tested PresStart on the same config and all work correctly.
Maybe you have some software that improve system tray? Please inspect processes in TaskManager, can you find something like TrayServer.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Corinthian
Junior Member
**


0
40 posts 16 threads Joined: Sep 2001
03-13-2002, 06:14 PM -
#3
No TrayServer, or any other Tray software.
I'll let you know if I figure it out.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
03-13-2002, 06:15 PM -
#4
Just published update for PresStart.
Download here
Try with this version.



Edited By Yuri Kobets on Mar. 13 2002 at 19:16
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Corinthian
Junior Member
**


0
40 posts 16 threads Joined: Sep 2001
03-13-2002, 06:22 PM -
#5
Sorry, same result.
Nothin happenes.
I can see it appearing in task manager -> processes in half a second, thats all.
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
03-13-2002, 06:27 PM -
#6
Well, I'll find some other method to open Start Menu.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
03-13-2002, 06:40 PM -
#7
Try with PresStart v1.2 Big Grin
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Corinthian
Junior Member
**


0
40 posts 16 threads Joined: Sep 2001
03-13-2002, 06:49 PM -
#8
I'm really sorry, but it will not open my Start Menu.
I have tried to switch back to the XP start menu, but it is the same as classic start menu... it just don't open.

It opens with the Win key on my keyboard though...
Corinthian
Junior Member
**


0
40 posts 16 threads Joined: Sep 2001
03-13-2002, 07:07 PM -
#9
OK, found the problem.

I tried to start presstart.exe from windows explorer instead of Powerdesk, and it worked.

Strange, I have used Powerdesk for many years and never experienced compatibility problems before.

(Powerdesk is a file manager)
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,181 posts 427 threads Joined: Jan 2002
03-14-2002, 06:00 AM -
#10
Yes, I reproduce this bug. Try this, now it must to open Start Menu in any cases.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Corinthian
Junior Member
**


0
40 posts 16 threads Joined: Sep 2001
03-14-2002, 06:08 AM -
#11
Yes, it works now Big Grin


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)