Floating Menus? - Detach from tree
Started by XHydralisk


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


6 posts in this topic
XHydralisk
Junior Member
**


0
4 posts 2 threads Joined: Aug 2003
07-14-2004, 10:43 AM -
#1
Is there a way to detach a single menu from TLB and use it as a stand alone window? Sometimes you get to a folder that's very deep and want to do more than one action. This way you could have it floating and access it as many times as you want.

If it's already a feature then I cannot figure out how to do it, and if not, that is my suggestion.

I am using
windowsxp pro sp1
TLB 3.0

I saw how to float the entire tool bar in the FAQ, but I was wondering if there was a way to float a single menu.
shapeshifter
Senior Member
****


0
658 posts 24 threads Joined: Sep 2002
07-14-2004, 12:54 PM -
#2
This is not currently possible, but I think this would be a great feature, as well.
XHydralisk
Junior Member
**


0
4 posts 2 threads Joined: Aug 2003
07-14-2004, 01:11 PM -
#3
Incase anyone was uncertain of what I was trying to say, here is a photoshop of my suggestion.

[Image: tlbbefore.jpg]before
drag the "My music" folder away from the "My documents folder"

[Image: tlbafter.jpg]after
and have a stand alone floating menu that you can directly access
Yuri Kobets
Posting Freak
*****


8
6,183 posts 427 threads Joined: Jan 2002
07-14-2004, 01:58 PM -
#4
Yes, this feature in my todo list.
The TORDEX Team
http://www.tordex.com
Dracula
Senior Member
****


0
407 posts 28 threads Joined: Dec 2002
07-14-2004, 01:59 PM -
#5
It's called "tear-off menu's" right?

Keep in mind that every single (sub)menu is just a folder in explorer, so you could as well right-click the (sub)menu and choose 'Open' to get almost the same result...
Windows 7, IE 9.0, Shell 6.0.6000.16386, TLB 4.2.3 beta
XHydralisk
Junior Member
**


0
4 posts 2 threads Joined: Aug 2003
07-15-2004, 06:09 AM -
#6
But the TLB plug-ins don't work in a explorer window


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)